Na een verzorgd ontbijtbuffet georganiseerd door de 'Supportersclub' van K.SKS, waarvoor 175 leden hadden ingeschreven, konden de spelers in groep nog even relaxen voor het vertrek naar de buren van K.AC Olen. Met uitzondering van een kopbal voor AC Olen, met de voet geweerd door doelman Van Opstal in de 6' , en een open kans voor Sukmuang maar totaal gemist in de 16' , werden er geen verdere doelkansen gecreëerd. De beide ploegen waren aan mekaar gewaagd en voor SKS konden wij niet zeggen dat ze hun beste voetbal demonstreerden. Het was een afwisseling van kort balbezit van beide ploegen en in de zestien waren geen spannende momenten te bespeuren hetzij dan op stilliggende fases, de meeste voor de thuisploeg. De ruststand was dan ook een terechte weergave van deze eerste 45 minuten.In de tweede helft neemt SKS het initiatief in handen en de thuisploeg kan met sporadische tegenprikken de SKS verdediging amper bedreigen. Het overwicht van SKS levert niets op en wie nu scoort wint de wedstrijd, of zou er nog wel worden gescoord. Het antwoord komt er in de 79' , op vrijtrap van Eder op rechts wordt de bal doorgekopt tot bij Lambrechts die de thuisdoelman geen kans gunt, SKS leidt met 0-1. Amper één minuut later op een counter van SKS wordt Van Grieken in de zestien gehaakt en de strafschop wordt feilloos door Van Genechten omgezet. 0-2. Voor de thuisploeg is dit wel even slikken als je in amper 2 minuten 2 doelpunten moet incasseren, terwijl een puntendeling voor de hand lag, dat voetbal onvoorspelbaar is, werd alweer bewezen.Voor SKS uiteraard een opsteker in het vooruitzicht van de stadsderby volgende week, zeker na de verrassende nederlaag van VC tegen Zwaneven waardoor beide ploegen op gelijke hoogte komen, alweer de onvoorspelbaarheid van het voetbal.[b]SKS Herentals [/b]: Van Opstal Jef-Verhaegen Christoph-Mannaerts Yves ( 41' Eder)-Sels Gunter-Goos Bram-Lambrechts Jasper-Baeten Michael-Rayen Wout-Sukmuang Thanet(85 Sels Thomas)-Van Grieken Marc (83' Swerts Bjorn)-Van Genechten Steven.[i]Verslag Jef Peeters / SKS / ThalsFM.[/i]